SkeeterVac SV-3100

Знищувач комарів

 33999 грн.  

У комплект також входить:OCTENOLЛипка стрічка

  • Головні революційні відмінності від аналогічних систем: SkeeterVac єдиний з подібного роду продуктів для знищення популяції комарів, поєднує клейку стрічку з контрастним малюнком (1), СО2 перетворене від газу пропану (2), ультрафіолетове свічення, що рухається (3), приманку октенол (4) для ефективного залучення знищення і контролю чисельності і він абсолютно ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНИЙ!

    Система Flight Guide - контрастний малюнок липкої стрічки-пастки допомагає залучити і зловити більшу кількість комах.

    З газу пропану виробляється тепла і волога суміш вуглекислого газу, що імітує людське дихання, яка приваблює комах. Прилад виготовляє 35.000 куб. см СО2 на годину на 60-140% більше, ніж інші.

    Система освітлення СІД із 5 лампочок випромінюючих ультрафіолетове поперемінне світло приваблює комарів як ніякий інший конкуруючий прилад.

    У SkeeterVac також використовується октенол, який у комбінації з вуглекислим газом збільшує ступінь залучення деяких видів комарів та мошок.

    Жодні електричні шнури не потрібні, тому що прилад приводиться в дію за допомогою газу пропан!

    Особенности:

     

    Особливості:

    1. Бездротовий дизайн

    Ця бездротова пастка живиться від 1"АА" батарейки. Це дозволить вам розміщуватися пастку в будь-якому зручному для вас місці, без необхідності підключення до мережі. Це зручно, і не буде псувати ваш газон чи траву.

    2. Аттраканти

    В установці SkeeterVac є безліч приманок для комарів, що вигідно відрізняє її від інших. Октенол разом із липкою стрічкою робить цей пристрій максимально ефективним у вилові комах. Зручна пластикова дворівнева сітка забезпечує потрібне всмоктування комарів та мошок, Найкраще співвідношення ціни/якості.

    3. Простий монтаж

    SkeeterVac® дуже простий у налаштуванні та експлуатації. Складання здійснюється всього за 4 швидкі кроки. Після запуску пастка відразу покаже результат у 10-14 дні. Протягом 4-х тижнів ви відчуєте значне зниження комах на ділянці. Для продуктивної роботи та руйнування циклу розмноження комарів - установка повинна працювати 24 години на день.

     

    УЛОВ SKEETERVAC 

    Багато мертвих комарів

     

     


    • Площа покриття до 4 000 м2.
    • Вага 12,6 кг.
    • Не потрібне зовнішнє джерело живлення.
    • Виконаний із високоякісного пластику.
    • Працює у будь-яку погоду, цілодобово.
    • Просте складання - потрібно мінімум інструментів.
    • Габарити в упаковці: висота 55 см, ширина 47 см, довжина 56 см.
    • Габарити в зібранному стані: висота 105 см, ширина 40 см, довжина 40 см.

     

     

    Спеціфікація моделі SkeeterVac SV-3100

    • Час безперервної роботи: необмежено (за наявності газу в системі)
    • Витрата газу пропан: близько 1 літра на добу
    • Витрата октенолу: 1 картриджа вистачає від 30 до 50 днів (залежно від регулювання рівня розпилення)
    • Витрата липкої стрічки: 1 стрічка вистачає на 10-14 днів (залежно від чисельності популяції комарів)
    • Температурний режим: від +10 до +45 градусів (балон з газом повинен перебувати поза впливом прямих сонячних променів)
  • Комари та інші комахи, що кусають, визначають місцезнаходження людини по видихуваній ним двоокису вуглецю (СО2). На ближчій відстані комарів притягують запахи малого радіусу дії, наприклад, запах шкіри людини, яку комар збирається вкусити.

    Skeeter Vac імітує дихання людини - в ньому, на основі запатентованої технології реакції каталізації, пропан перетворюється на СО2, а як залучник використовуються запатентовані атрактанти малого радіусу дії.

    Так само як приманку використовується імітація руху. До того ж по контуру Skeeter Vac знаходиться липка стрічка, яка додатково ловить комарів.

    Таким чином, комарі та інші комахи, що залучаються С02 і атрактантами, летять на Skeeter Vac. Коли комахи досягають пастки, вони всмоктуються, як у пилосос, сітку. Там вони зневоднюються та гинуть протягом доби.

    Конструкція Skeeter Vac працює без шуму та запаху. Розміщена у потрібному місці двору, вона починає діяти миттєво. Помітні результати досягаються за 7-10 днів. Для того щоб значно зменшити популяцію комах, що кусають, потрібно 4-6 тижнів.

    Дія пастки Skeeter Vac націлена виключно на комарів, чорних мух і кусаючих мошок, а не на корисних комах, таких як бджоли, метелики.

  • SV Octenol

    SV Octenol

    Ціна: 1800 грн.

    Аттрактант для установок SkeeterVac.

    Ресурс картриджа: вистачає на 30 - 50 діб цілодобового використання, в залежності від рівня регулювання розпилення.

    Докладніше


    SV Липкая лента

    SV Липка стрічка

    Ціна: 1800 грн.

    Липка стрічка віксується на корпусі прибору, та збільшує його ефективність.

    Ресурс липкої стрічки: 1 стрічки віистачає на 7-14 діб (в залежності від чисельності популяції комарів).

    В упаковці 2 стрічки.

    Докладніше


    Баллон 27 литров

    Балон 27 літрів

    Ціна: 5000 грн.

    Газовий балон ємністю 27 л виробництва. Виробництво газових балонів сертифіковане на відповідність вимогам стандарту якості ISO 9001.

    Докладніше


    Адаптация

    Адаптація установок Mosquito Magnet и SkeeterVac

    Ціна: 0 грн.

    Всі пастки для комарів Mosquito Magnet та SkeeterVac, придбані у нас, адаптовані виробником для використання в Україні.

    Ми пропонуємо адаптацію американських установок під наші стандарти.

    Ви можете бути впевнені в тому, що Вам не доведеться шукати перехідник для підключення до газового балона або використовувати більш витончений спосіб підключення комаролівок. Установку буде повністю адаптовано виробником для підключення до українського газового обладнання (ГОСТ 15860-84). Ціну дізнавайтеся у менеджера. 

  • Наша компанія виконує гарантійні зобов'язання в рамках Закону України «Про Захист прав споживачів». Якщо протягом двох тижнів з моменту отримання товару ви виявите, що товар несправний, ми змінюємо товар на новий.

    Ми не беремо товар на ремонт до сервісного центру, ми просто змінюємо товар. У випадку, якщо придбаний у нас товар вийшов з ладу через 2 тижні, але в межах гарантійного терміну, ми беремо його в ремонт. Відповідно до гарантійних зобов'язань, ремонт товару протягом гарантійного строку, зазначеного в документах, здійснюється безкоштовно.

    Претензії щодо гарантійного ремонту не приймаються за умови:

    • Наявність механічних пошкоджень
    • Порушення правил експлуатації
    • Відсутність документів, що підтверджують, що товар купили саме у нас.
  • SkeeterVac SV-3100

Прилад гарантує вам абсолютно безшумне знищення комарів, його використання не завдасть незручностей людей, що знаходяться неподалік. Більш того, знищувач комарів SkeeterVac не виділяє запахів, які може відчути людина. Вуглекислий газ з приладу швидко поширюється місцевістю, не завдаючи шкоди нічому живому в межах дії. Знищувач комарів можна застосовувати в будь-якій місцевості - так далеко від дому, як ви захочете.

Прилад оснащений системою живлення, яка забезпечує безперервну автономну роботу протягом декількох тижнів. Знищувач комарів SkeeterVac простий у монтажі та використанні. Після покупки зібрати його зможе будь-яка людина навіть без інструментів.

 

 

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua