Як працює Mosquito Magnet

 

Як працює пастка для комарів Mosquito Magnet?

 

Швидше за все, Ви пробували вирішити проблему з комарами та іншими комахами, що кусають, за допомогою різних кремів, спреїв або спіралей. Усі вони відлякують комах, але дають лише короткочасний ефект. До того ж, всі вони небезпечні для людини і тварин, оскільки містять у своєму складі безліч хімічних речовин.

На відміну від них пастки для комарів Mosquito Magnet знищують комах і, що найголовніше, поступово, день за днем, зменшується популяція комарів, що проживають на Вашій ділянці. Справа в тому, що комарі не перелітають на великі відстані. Ареал їхнього проживання досить обмежений. На цьому й ґрунтується основна перевага Mosquito Magnet.

Пастка для комарів Mosquito Magnet діє за принципом "імітую-приманюю-знищую":

 

1. Імітую

Як комар знаходить свою жертву? Комарі орієнтуються на запах шкіри людини, повітря, що видихається, а точніше вуглекислий газ, що міститься в ньому і тепло шкіри. Саме на це і розраховано роботу пастки для комарів Mosquito Magnet, яка імітує людину за всіма трьома параметрами, що залучають комарів. 

      Вуглекислий газ                       

      Кількість вуглекислого газу, що виділяється однією пасткою, можна порівняти з диханням восьми-десяти чоловік! До установки підключається газовий балон заповнений пропаном. Пропан перетворюється на вуглекислий газ шляхом періодичного горіння. Для найкращого поширення вуглекислого газу використовується вентилятор. Також допомагає вітер.

Температура

Вуглекислий газ підігрівається до температури 30-40°С.

      Запах

      Для посилення ефекту, а також для зосередження комарів біля поглинаючого вентилятора необхідний Октенол - це природний продукт із запахом, що імітує запах шкіри людини. Октенол встановлюється в носик Mosquito Magnet.

 

2. Приманюю

Довірливі комарі, обдурені Mosquito Magnet, самі злітаються до пастки в пошуках потенційної жертви. Комарів і мошок, що злетілися, засмоктує в сітку. Метод засмоктування запатентований і називається Counterflow.  Все, шляху назад у комах не лишається!


3. Знищую

Знищувач комарів Mosquito Magnet протягом доби зневоднює та знищує всіх успішно "ізольованих від суспільства" комарів.  

Mosquito Magnet - найкращий у світі захист проти комарів! 

Захистіть Вашу родину, тварин, а також Ваших гостей від комарів та захворювань, переносниками яких вони є.

 

Переваги пастки для комарів Mosquito Magnet:

Видимий результат

     Пастка починає діяти миттєво, забезпечуючи як миттєвий (тактичний), так і накопичувальний (стратегічний) ефект. Вже через 7-10 днів кількість комарів і мошок на Вашій території зменшиться, а найпомітніші результати боротьби з популяцією комах будуть видно через 4-6 тижнів після початку роботи дачного/вуличного знищувача комарів.

Безпека

      На відміну від фумігаторів, апарат не випромінює шкідливі речовини навіть для комарів! Для довідки - домашній фумігатор поширює отруйні пари та гази низької концентрації – фуміганти. При постійному використанні можуть завдати шкоди організму людини та тварини.

Відсутність запаху

      Дачний/вуличний відлякувач комарів не виділяє запахів, які могли б викликати дискомфорт або алергійну реакцію у людини.

Тиша

    Пастка для комарів Mosquito Magnet працює абсолютно безшумно. Єдина частина системи захисту від комарів, що рухається, - це внутрішній вентилятор, звук роботи якого непросто розрізнити, навіть прислухаючись спеціально.

Легкість в експлуатації

      1 раз на 21 день необхідно заправити газовий балон, змінити таблетку Октенол та прочистити канали подачі газу картриджем швидкого очищення. Операції з обслуговування вкрай прості і з ними впорається будь-яка людина.

Доступність

      У співвідношенні "ціна/якість" якість знищувача комарів та мошок для дачі та вулиці Mosquito Magnet превалює. Його ціна набагато менша, ніж незручності, які створюють людям ці набридливі комахи.

Дизайн

      Установка виглядає незвичайно, футуристично. Вона здатна прикрасити будь-яку ділянку чи навпаки, виглядати непомітно. Ми рекомендуємо придбати додатково до балона чохол, який замаскує яскравий червоний колір балона, що виділяється на зеленій траві.

 

А тепер… спокійного Вам літнього відпочинку!

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua