Початок пори комарів

 

Для того, щоб чудово розуміти, коли ж варто використовувати захисні засоби від комарів, у тому числі і знищувачі комарів SkeeterVac і Mosquito Magnet, які використовуються для усунення комах на великих площах (до 45 соток), а також домашній знищувач комарів InaTrap, потрібно знати, за яких умов вони з'являються.

Зазвичай, як запевняє нас вікіпедія, в помірному поясі (а саме в такому кліматичному поясі ми і знаходимося) комарі активні з травня до жовтня. Якщо взимку було багато снігу, а рання весна, стійко тепла і помірно-волога, комарі можуть з'явитися вже в квітні. З власного досвіду можу сказати що й не рідкісні випадки виникнення цих шкідливих комах і наприкінці березня. Відомо, що стадія розвитку комара проходить чотири етапи: яйце, личинка, лялечка, імаго. При цьому всі фази, крім останньої у воді. Тобто для нормального існування комарів потрібні: водне джерело (будь-який шматочок вологи), потрібна температура. Вже за температури +5-7 комахи починають активувати.

Що ж зробити для того, щоб захистити себе заздалегідь?

Лялечка

Існує безліч способів. Багато з них мало ефективні, що призводить до зіпсованого відпочинку на відкритому повітрі або ж у себе вдома. Ми в komar.com.ua, пропонуємо найефективніший спосіб зменшення папуляції комарів і подальше їх знищення на конкретних ділянках, де працюють наші пристрої.

Зазвичай ми рекомендуємо ставити пристрої для знищення комарів за 1-2 тижні до початку їхньої пори. Це не дасть змоги комарам розмножуватися і одразу зменшить шанси їх появи.

Для усунення комах на відкритих площах зазвичай використовують Mosquito Magnet. Запуск пристроїв відбувається простим натисканням перемикача. Складання та встановлення просте, так само її може зібрати і запустити прямо у вас на ділянці наш кур'єр. Якщо на ділянці багато чагарників, кущів, дерев, то найкраще в боротьбі з комарами впоратися SkeeterVac. Складання та запуск так само простий і зрозумілий. Отже, підіб'ємо межу. Для правильного відпочинку без комарів, вам потрібен ефективний підхід щодо їх знищення, а саме – знищувачі комарів Mosquito Magnet та SkeeterVac (за межами приміщення).

Гарного вам літа, без комарів!

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua