Як працює Dynatrap. Обслуговування.

 

Як же я працюю?

Робота пристроїв з вилову комах Dynatrap, полягає в приманюванні з подальшим їх попаданням у сітку. Вона приманює їх за рахунок тепла, CO2, світла. Надпотужний вентилятор засмоктує навіть найбільших комах. Детальніше все показано на картинках. Не забувайте, що установка повинна працювати 24/7 і потрібна мережа 220В.

Де краще розмістити пристрій Dynatrap?

 1. РОЗМІЩЕННЯ ПРИСТРОЮ

Помістіть DynaTrap між зонами розмноження комах (стояча вода, кущі і т.д.) і зонами людей (патіо, ганокі т. д.), щоб зловити комарів у їхнього джерела перебування, перш ніж вони дістануться до вас. Пастки слід розміщувати на висоті 0,5-1 метр від землі, щоб уникнути контакту з комарами.

2. РОЗМІЩУЙТЕ.

Пастку бажано розміщувати подалі від людей. Оскільки ці прилади призначені для залучення якнайбільшої кількості комарів та інших комах, останнє, що вам потрібно робити, - це знаходитися десь поруч з нею, коли вона працює на максимальній потужності. Для досягнення найкращих результатів рекомендується розміщувати кожну пастку на відстані не менше 5-10 метрів від місця, де люди сидітимуть або стоятимуть. Також помістіть пастку подалі від інших джерел світла, щоб лампочка-атрактант могла виконувати свою роботу.

3. Враховуйте РОЗМІР ВАШОЇ ДІЛЯНКИ.

Ваше подвір'я велике чи маленьке? Якщо у вас велике подвір'я, розставте кілька пасток по всій території, щоб створити кільце захисту, через яке комахам буде важко пройти. Обов'язково зверніть увагу на зону покриття кожної пастки і помістіть їх у межах діапазону один від одного.

4. ВАРІАНТИ РОЗМІЩЕННЯ.

Майже всі вуличні пастки для комах DynaTrap можна розмістити на плоскій поверхні, а їхній легкий дизайн дозволяє легко транспортувати їх туди, де вони вам потрібні. Деякі моделі пасток для комахDynaTrap поставляються з кріпленням у землю(йдуть окремо), що забезпечує ще більше варіантів розміщення.

 

Чищення сітки для установок Dynatrap XL та Dynatrap DT1050

Чищення сітки Dynatrap XL

 

Чищення сітки Dynatrap DT1050

 

Заміна ламп для прилада Dynatrap XL та Dynatrap DT1050

Заміна ламп Dynatrap XL

 

Заміна ламп Dynatrap DT1050

 

Більш детальну інформацію ви можете дізнатись у наших менеджерів.

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua