Питання по Dynatrap

 

Тут зібрані питання, що найбільш часто задаються. Якщо не знайшли відповіді, телефонуйте нашим менеджерам.

Що і як ловить Dynatrap

Що робить DynaTrap найкращим вибором для боротьби з комарами?

Пастки для комах DynaTrap відрізняються своїми унікальними характеристиками.

Комароловка використовує ультрафіолетове світло і випромінює запах, помітний лише комарам, який приваблює їх до пастки, використовуючи їхні природні інстинкти. У цих пастках використовується безшумний вентилятор для засмоктування комах у свій контейнер для зберігання (сітку), де вони знищуються через 48 годин без використання будь-яких отрут, що робить її безпечним вибором для дому при використанні за призначенням. Пастки можна використовувати постійно, не турбуючись про заправку балонів із пропаном, тому що ви можете просто підключити її та залишити виконувати важку роботу за вас.

Чи DynaTrap ® є шумним ?

Ні в якому разі! Усі пастки для комах DynaTrap® дуже тихі. Вентилятор усередині багатьох пасток видає низький гул, схожий на комп'ютерний вентилятор, але не голосніше шепоту.

Що приваблює комарів?

Вуглекислий газ, газ, який ви виділяєте при кожному видиху, є найширше визнаним атрактантом комарів. Запахи тіла, тепло і світло - все це звичайні способи, якими комарі користуються, щоб вичіслити людину, і вкусити її. DynaTrap ® імітує всі з цих факторів: створення вуглекислого газу, тепла і світла (УФ - лампа).

Чи приваблює DynaTrap ® інших комах, крім комарів?

DynaTrap ® приваблює та знищує безліч різних комах-шкідників, включаючи комарів, кусачих мух, ос, шершнів, моль, смердючих комах та багатьох інших.

Чи приваблює мій DynaTrap ® метеликів та бджіл / джмелів?

Ні, DynaTrap ® не залучатиме або шкодитиме метеликам, бджолам, джмелям та іншим корисним комахам, оскільки вони не залучаються двоокису вуглецю. Однак пастки будуть приваблювати і заманювати шершнями та ос.

А як щодо інших жуків? Чи підходить DynaTrap ® і для них?

Так, все що реагує на людину і не тільки ловитиме установка Dynatrap.

Чи діє мій DynaTrap ® проти бліх, постільних клопів чи вошей?

Пастки для комах DynaTrap ® не ефективні проти бліх, постільних клопів або вошей.

Як довго комахи житимуть у сітці?

Як тільки комахи потрапляють у сітку, їх буде знищено протягом 24-48 годин через зневоднення. Час, необхідний цього, залежить від виду.

 

Обслуговування

Як часто мені потрібно чистити сітку?

Частота очищення сітки залежить від пори року та місця вашого проживання. У середньому 1-3 тижні, особливо в теплі місяці, коли комах більше. Для досягнення найкращих результатів ми рекомендуємо часто чистити пастку, оскільки це продовжить термін служби пристрою та забезпечить її ефективність.

Як очистити DynaTrap?

Щоб почистити DynaTrap, просто зніміть сітку та помістіть вміст у сміттєвий бак.

Мій DynaTrap не працює. Що я повинен робити?

Спочатку переконайтеся, що джерело живлення підключено, або спробуйте використовувати іншу розетку. По-друге, переконайтеся, що пастка вставлена ​​в розетку та увімкнено вимикач живлення. Нарешті знайдіть запобіжник під верхньою кришкою і переконайтеся, що він правильно вкручений. Якщо жодне з цих рішень не працює, а ваша пастка все ще знаходиться на гарантії, зверніться до нашого відділу обслуговування клієнтів за телефоном +38067-5977751.

Я не можу бачити блакитне світло / світло , що виходить від лампи на моєму DynaTrap ® . Чи ввімкнена установка?

Ультрафіолетове світло, що випромінюється лампочкою на пастці, було розроблено так, щоб бути видимим для комарів і меншою мірою для людей. Навіть коли пастка працює нормально, ви можете не помітити велику кількість світла. Щоб перевірити, чи працює ваша лампочка, увімкніть DynaTrap ® у темній кімнаті або на вулиці вночі та піднесіть аркуш паперу до лампочки. Якщо ви помітили м'яке блакитне свічення, лампочка справна. Якщо ви зовсім не бачите світла, настав час змінити лампочку.

Вентилятор мого DT2000XL / XLP видає гучний брязкітний звук. Що я повинен робити?

До верхньої частини вентилятора прикріплена гайка, яка з часом може послабитись. Щільно затягніть гайку на пастці. Якщо це не вирішить проблему і ваша пастка знаходиться на гарантії, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів за телефоном +38067-5977751.

Я помітив, що мій улов наростає. Як я можу краще очистити сітку та вентилятор?

Сітку можна вийняти з пастки, а потім змочити у звичайному засобі для миття посуду у воді. Лопаті вентилятора можна очистити від сміття за допомогою щітки, що чистить, яка йде в комплекті з пасткою, вологою мочалкою або дезінфікуючою серветкою. Для досягнення найкращих результатів, які може забезпечити пастка, краще очищати її щоразу, коли ви спорожнюєте її, щоб запобігти скупченню пилу та сміття.

 

Розміщення та встановлення

Скільки пасток я маю купити для дому?

Кількість необхідних пасток повністю залежить від розміру вашого будинку та власності. Обов'язково зверніть увагу на зону покриття ваших пасток і встановіть їх досить далеко один від одного, щоб вони покривали якомога більшу частину вашої ділянки, забезпечуючи деяке перекриття, щоб гарантувати відсутність розривів у вашому захисті. Загалом, найкраще мати принаймні одну пастку на подвір'ї перед будинком, одну на задньому дворі.

Коли мені потрібно почати використовувати DynaTrap ® ?

Комари зазвичай з'являються, коли погода сягає понад 10 градусів. Ми рекомендуємо підготувати ваш DynaTrap ® і увімкнути його, як тільки почне тепліти (+4 і вище). Це гарантує, що ви знищите комарів заздалегідь.

Де розмістити вуличну пастку для комах DynaTrap і коли вона почне працювати?

DynaTrap має бути розміщений за 5-10 метрів від Вашої звичайної зони відпочинку, оскільки пастка негайно приваблює комах при включенні. Знайдіть місце з високою активністю комах-шкідників і розмістіть поблизу, щоб пастка приваблювала якнайбільше комарів. Уникайте розміщення пастки поблизу джерел світла, оскільки додаткове світло може конкурувати з ефективністю пастки із залученням комах до УФ-лампи. Як тільки ви знайдете місце, поставте пастку на висоті 0,5-1 метра від землі, щоб комахи могли її бачити без будь-яких перешкод. Після встановлення пастка негайно почне залучати та знищувати комах, хоча може знадобитися до 6 тижнів, щоб вплинути на популяцію. Для досягнення найкращих результатів тримайте пастку увімкненою 24/7.

Як встановити DynaTrap?

Складання не потрібно. Просто встановіть пастку, підключіть її до мережі 220 та увімкніть.

На якій висоті я маю розмістити мій DynaTrap?

Для досягнення найкращих результатів пастки для комах DynaTrap® слід розміщувати на висоті від трьох до шести футів від землі, оскільки комахи зазвичай літають у межах цього діапазону. Це можна зробити, помістивши пастку на стіл, підвісивши її на гачку або дереві або використовуючи підставку для жердини.

Чи потрібно мені залишати DynaTrap постійно увімкненим?

Так. Пастки для комах DynaTrap працюють тільки для залучення та знищення комарів та інших комах, коли вони підключені та включені. Для досягнення найкращих результатів пастку слід залишати 24 години на добу включеною сім днів на тиждень, крім періоду очищення. Пастки для комах DynaTrap досягають максимальної ефективності через 6-8 тижнів, коли життєвий цикл комах порушується. Як тільки ви перестанете користуватися пасткою, комахи з легкістю зможуть вторгнутися у власність.

У мене багато жуків, які приходять у мій будинок із гаража. Чи можу я там використовувати мій DynaTrap ® ?

Так! DynaTraps ® було розроблено, щоб бути універсальним. Багато наших клієнтів скористалися перевагами установки пастки у своєму гаражі. Це забезпечує додатковий рівень захисту між внутрішньою частиною вашого будинку та комахами, які хочуть вторгнутися.

Яка довжина має електричний шнур у пасток для комах DynaTrap?

Розмір шнура може відрізнятися залежно від придбаної моделі DynaTrap. Наприклад, у установки Dynatrap XL і XLP довжина кабелю 2 метри, у DT1050 - 3 метри.

 

 

Більше інформації про установки Dynatrap ви можете дізнатися у менеджера

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua