Питання по Skeetervac

 

Тут зібрані найбільш часто поставлені питання. Якщо не знайшли відповіді, телефонуйте нашим менеджерам. 

1. Як працює SkeeterVac?

З газу пропану виробляється тепла і волога суміш вуглекислого газу, що імітує людське дихання, яка приваблює комах. Коли жалі комахи прямують до джерела, вони відразу всмоктуються в пастку, в якій вони зневоднюються і гинуть. У SkeeterVac також використовується октенол, який, в комбінації з вуглекислим газом, збільшує ступінь залучення для деяких видів комарів і мошок.

2. Як SkeeterVac ловить комарів?

Самок комах, комарів, мошок (жалкого гнусу), чорних мух і пісочних мушок. У деяких регіонах SkeeterVac ловить жовтих мух.

3. Чи ловитиме SkeeterVac метеликів, бджіл, сонечок та інших корисних комах?

Ні. У комах на щелепних щупальцях знаходяться рецептори (на ротових частинах), які чутливі до вуглекислого газу. Комахи, які не є кровососними і не мають таких рецепторів, не реагують на цю приманку.

4. Де потрібно встановити SkeeterVac?

Ми рекомендуємо встановлювати SkeeterVac в місцях проживання (листя дерев, чагарників) і розмноження (воді) комарів, далеко від людей. При правильному розміщенні, SkeeterVac буде притягувати комарів до себе і одночасно подалі від вас.

5. Через який час можна відчути зміни на своїй ділянці?

SkeeterVac при правильному розміщенні на вашій ділянці почне вловлювати самок комарів відразу ж. Ви почнете відчувати різницю за кілька тижнів. Через 4-6 тижнів цикл розмноження комарів буде перервано, що радикальним чином зменшить популяцію комах на вашій ділянці.

6. Скільки комарів можна зловити за допомогою SkeeterVac?

Число спійманих комарів сильно варіюється, в залежності від рівня зараження комарами у вашому регіоні та на вашій ділянці. Тести, які проводилися в Київській області, показали результат, що дорівнює 700 спійманих особин за ніч. У більш урбанізованих регіонах, результати можуть бути набагато нижчими. Найкращим критерієм тут є відповідь на запитання: «Чи кусають Вас, як і раніше, комарі?».

7. Чи не нашкодить здоров'ю приманка та вуглекислий газ?

Принада робиться з натуральних компонентів, пахне грибами. Вуглекислий газ виділяється в невеликій кількості, начебто ще сім людей знаходилися на вашій території. Тобто, ви навіть не помітите цього.

8. Який догляд потрібний SkeeterVac для ефективної роботи?

Бак з пропаном і картридж з октенолом потрібно змінювати через 50-60 днів (Ми рекомендуємо мати в наявності повний бак для того, (якщо SkeeterVac вимкнений, популяція комарів почне швидко відновлюватися). Сітку у пастці необхідно очищати, коли вона наполовину заповнена.

9. Як швидко витрачається пропан?

Одного літра вистачає цілий день, таким чином, один балон прослужить 21 добу.

10. Яке інше паливо можна використовувати у SkeeterVac?

Можна використовувати будь-яке поєднання пропану та бутану, включаючи чистий бутан. Не можна використовувати природний газ.

11. SkeeterVac працює тихо?

Так. Єдиною частиною, що рухається, є внутрішній вентилятор, що працює практично безшумно.

12. Які комахи можуть потрапити у пастку?

Будь-які комахи, які живляться кров'ю, до них відносяться комарі та мошки. Загибель метеликів, метеликів та інших травоїдних комах в установці виключена.

13. Коли можна вимкнути SkeeterVac?

SkeeterVac має працювати постійно, для того, щоб уловлювати як денних, так і нічних жалких москітів, доки температура повітря не опуститься до 10-12°С.

14. Які габарити має SkeeterVac?

  • розміри (у зібраному вигляді)— 40 х 40 х 105 см
  • розміри (в упаковці) — 54 х 45 х 67 см
  • маса (без упаковки) — 12,3 кг
  • маса (в упаковці) — 20,3 кг

15. Чи має Skeetervac працювати постійно?

Так, вулична установка, що знищує комарів, має працювати цілодобово. Без перерв. Тобто з весни, як почалося потепління, і до перших осінніх холодів – 24 години, 7 днів на тиждень. За такого підходу можна досягти максимального ефекту.

16. Чим відрізняється SkeeterVac від інших знищувачів комарів?

Принцип дії однаковий всім установок даного типу. Відмінності даного апарату в тому, що у нього є додатково липка стрічка і світлодіодне підсвічування, а значить, більше факторів для приманки комарів.

17. Де можна відремонтувати Skeetervac, якщо з ним щось станеться?

Якщо ви купили установку Skeetervac у офіційного дилера, тоді вам слід звернутися до будь-якого сервісного центру, який знаходиться в Києві. Їхні адреси ви можете знайти у розділі «Про нас».

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua