Питання по Mosquito Magnet

 

Тут зібрані найбільш часто поставлені питання. Якщо не знайшли відповіді, телефонуйте нашим менеджерам.

1. Наскільки швидко вдасться запобігти появі комарів на своїй території?

Якщо у вас є можливість включити установку Mosquito Magnet до початку сезону, тоді комарі не турбуватимуть вас усе літо. Але якщо ви включили прилад на піку комариного сезону, доведеться потерпіти комах протягом двох, максимум чотирьох тижнів. Термін залежить від погоди, напряму вітру, а також від того, скільки комарів на території. Навіть вибране місце, де ви вирішили поставити MosquitoMagnet, відіграватиме чималу роль.

2. Чи летітимуть до мене комарі з усієї місцевості?

Ні, не будуть, тому що суміш, що приманює, концентрується тільки біля пастки, призначеної для упіймання і знищення комарів. На відстані сорока метрів її ефективність максимально знижується. Комари не летітимуть до вас, а залишаться пити кришку у сусідів або помруть, так і не знайшовши джерела їжі. На ваш запах комахи також не полетять.

3. Кусаються самки чи самці комарів?

П'ють кров лише самки. У самців недорозвинена щелепа, вони харчуються нектаром рослин. Тому їм немає потреби роїтися та полювати. Зазвичай самці дуже непомітні.

4. Якщо встановити Mosquito Magnet комарів взагалі не буде?

Якщо все буде зроблено правильно, дотримані всі рекомендації щодо встановлення, а також заздалегідь включена пастка, кількість комарів одразу піде на спад. Зазвичай залишаються лише поодинокі залітні самки, які приносяться сильним вітром. Самці якщо і літатимуть, то чіпати вас не стануть.

5. Як комарі визначають, кого треба кусати, з якої відстані вони можуть знайти жертву?

Комари дуже чутливі до запаху тіла та до вуглекислого газу, що виділяється при видиханні повітря. Ще вони реагують тепло тіла. Чують жертву на відстані 20 метрів, але це ще здебільшого залежить від вітру.

6.Чим такий привабливий Mosquito Magnet для самок комарів? 

У пристрій вбудована приманка, яка добре справляється з імітацією запаху людського тіла, виділяє підігрітий вуглекислий газ, який отримує з пропану. Установка підігрівається. У сітку комарів затягують повітряні маси, що утворюються за допомогою вентилятора. Діє на відстані 40 метрів.

7. Чи не нашкодить здоров'ю приманка та вуглекислий газ?

Приманка робиться з натуральних компонентів, пахне грибами. Вуглекислий газ виділяється в невеликій кількості, начебто ще сім людей знаходилися на вашій території. Тобто, ви навіть не помітите цього.

8. Чи робить шум і чи виділяє якийсь запах пристрій Mosquito Magnet?

Вентилятор, вбудований у Mosquito Magnet, працює практично безшумно. Аромат, який витікає приманка, не відчувається вже на відстані двох метрів. Але запах не відштовхує, бо нагадує аромат грибів.

9. Як швидко витрачається пропан?

Одного літра вистачає цілий день, таким чином, один балон прослужить 21 добу.

10. Який догляд потрібний Mosquito Magnet? Як багато часу займає та наскільки складна ця процедура?

Таблетку та балон не потрібно замінювати 21 день. Коли цикл завершиться, потрібно продути установку картриджем, який здійснює швидке очищення. З цим здатна впоратися будь-яка людина. Цей процес не займе понад п'ять хвилин.

11. Для чого потрібний картридж швидкого очищення?

Коли горить пропан в установці Mosquito Magnet, крім CO2, ще виділяється сажа, яка видаляється за допомогою картриджа. Це дозволить забезпечити правильну роботу пристрою.

12. Які комахи можуть потрапити у пастку?

Будь-які комахи, які живляться кров'ю, до них відносяться комарі та мошки. Загибель метеликів, метеликів та інших травоїдних комах в установці виключена.

13. Чи буде ефективним використання природних газів замість пропану?

Ні, використовувати можна тільки пропан або бутан, або ці два гази в будь-якому поєднанні.

14. Який час варто включати Mosquito Magnet?

Пристрій доцільно включити, коли температура повітря в нічний час піднімається більше, ніж на 11 градусів. Комари стають найактивнішими якраз за такої температури.

15. Чи має працювати Mosquito Magnet постійно?

Так, вулична установка, що знищує комарів, має працювати цілодобово. Без перерв. Тобто з весни, як почалося потепління, і до перших осінніх холодів – 24 години, 7 днів на тиждень. За такого підходу можна досягти максимального ефекту. Апарат сам вирішує, коли слід випускати вуглекислий газ, він має власний алгоритм.

16. Які ще є переваги в роботі установки Mosquito Magnet?

Крім того, що прилад усуває живих комарів, які зовсім зникають протягом чотирьох тижнів, самок не залишається, відповідно нема кому відкладати яйця, щоб продовжувати потомство. А оскільки комари не є комахами, що мігрують, ланцюг розмноження буде перерваний і завдяки цьому, у водоймах більше не кишатимуть їх личинки. І наступного року ви помітите, що комарів стало значно менше.

17. Де буде краще встановити Mosquito Magnet?

Вдалим вибором буде, якщо ви поставите в тіні, де-небудь під деревами або біля чагарника. Також можна поставити біля паркану, і краще, якщо це буде підвітряна сторона, щоб приманка мала можливість поширюватися по всій ділянці за допомогою вітру. Ідеально, якщо це буде біля водоймища чи басейну. Відстань до скупчення людей в ідеалі має бути п'ять метрів. Не варто ставити прилад у високій траві, це може значно знизити поширення пропану.

18. Де можна відремонтувати Mosquito Magnet, якщо з ним щось станеться?

Якщо ви купили установку Mosquito Magnet у офіційного дилера, тоді вам слід звернутися до будь-якого сервісного центру, який знаходиться в Києві. Їхні адреси ви можете знайти у розділі «Про нас».

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua