Octenol SV

Octenol SV

Ціна: 1800 грн.

Опис:

Додаткова приманка для комарів, що містить octenol (1-octen-3-ол). Цей атрактант є ефективною приманкою для комарів малого радіусу дії, що збільшує ефективність пастки в 3-5 разів. Він створений на рослинній основі і імітує запах, що виділяється потовими залозами людини і тварин. Октенол апмсвнює, а не відлякує або знищує комарів.

Як правильно використовувати Октенол:

  • Потрібно зняти захисну плівку з контейнера.
  • Розмістити контейнер у верхній частині установки.
  • Залежно від погодних умов налаштуйте поширення Октенолу за допомогою верхньої кришки регулятора.

Особливості:

  • термін використання - від 30 до 60 днів цілодобової роботи;
  • нешкідливий для людини, тварин та інших комах;
  • приваблює тільки комах.
  • Робоча температура -40 / +50
  • Випробувальний тиск 30 бар

Як це працює?

Відомо, що комарі та інші комахи визначають місцезнаходження людини по видихуваному їм повітрі, що містить двоокис вуглецю (СО2, вуглекислий газ). При ближчій відстані комарі реагують і на інші запахи малого радіусу дії. Наприклад, на запах шкіри людини, тварини або рослини Саме на цій фізіологічній особливості комах і побудований принцип дії картриджа Октенол Як компоненти для його виготовлення були використані рослинні та тваринні продукти, наприклад, тканини бугаїв та волів.

Пастка пропонує кровососам більш "апетитний об'єкт", ніж людина, тому вони всі злітаються до неї. Запатентована технологія реакції каталізації перетворює пропан у вуглекислий газ (імітуючи дихання людини), а спеціальний атрактант Октенол (імітує запах шкіри людини та тварини) малого радіусу приваблює комарів на близьких відстанях. Комахи, що відчули вуглекислий газ і атрактанти, летять на пастку і всмоктуються, як у пилосос, у спеціальний знімний контейнер, в якому вони зневоднюються і гинуть за 24 години. Пристрій може працювати і без атрактанта, але з ним ефективність вища у 3-4 рази.

Картридж Октенолу заправляється у спеціальну секцію на верхній частині приладу. До його складу входить регулятор, що дозволяє варіювати концентрацію Октенолу у навколишньому середовищі залежно від радіусу території, яку необхідно очистити від комах. Встановлення картриджа займає кілька секунд і не потребує інструментів або пристроїв.

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua