Mosquito magnet Patriot Plus (Pioneer)

Знищувач комарів

  31999 грн.

Балон у комплект не входить

  • Mosquito Magnet Patriot PLUS - молодша модель у серії, розроблених компанією American Biophysics Corp. Відрізняється лише розміром та живленням від мережі 220В.

    Принцип роботи пастки Москіто Магнет Патріот настільки ж простий, наскільки і геніальний. Вчені знайшли спосіб залучити комарів до приладу, що імітує присутність теплокровної тварини або людини шляхом виділення в атмосферу спеціального засобу Октенол у комбінації з вуглекислим газом. 

    Особливості:

     

    Особливості:

    1. Сітка контейнер подвійна

    Patriot plus тепер має набагато більш містку сітку, що дозволяє збільшити продуктивність. Легка заміна та видалення комах без контакту з ними. Сітку Mosquito Magnet Patriot plus потрібно чистити кожні 21-й день для досягнення потрібного ефекту.

    2. Подовжений шнур живлення

    З Mosquito Magnet Patriot PLUS поставлятиметься шнур довжиною - 15 метрів і 12В. Це ідеально підходити для розміщення пастки на відкритих майданчиках, але не далеко від місця проживання комарів та зони відпочинку. Шнур захищений від вологи і може спокійно перебувати на лужку.

    3. Простий монтаж

    Mosquito Magnet® дуже простий у налаштуванні та експлуатації. Складання здійснюється всього за 3 швидкі кроки. Після запуску пастка відразу покаже результат у 10-14 дні. Протягом 4-х тижнів ви відчуєте значне зниження комах на ділянці. Для продуктивної роботи та руйнування циклу розмноження комарів - установка повинна працювати 24 години на день.

     

    Для збільшення улову обов'язково використовуйте Octenol

    Крім використання газу пропан, для підвищення ефективності установки, використовуйте так само Octenol, Це природній атрактант який імітує піт людини, на яку найбільше реагує комар. Octenol підвищує продуктивність установки в 3-4 разів. Не забувайте міняти атрактант раз на 21 день. 

     

    Mosquito Magnet® підтримує 

    технологію CounterFlow™

    Mosquito Magnet® операється на більш ніж 20 років досліджень та 15 патентів, які роблять наші пастки досконалими.

    Mosquito Magnet® імітує людину для залучення комарів. Завдяки ексклюзивній технології CounterFlow™ пастка перетворює пропан на CO2, змішує його з точним рівнем тепла, вологи та аттраканту, щоб заманити комарів до пастки, а потім всмоктати їх у мережу, де вони висушуються та гинуть.

    ЯК ПРАЦЮЄ ЗНИЩУВАЧ КОМАРІВ

     

      

    УЛОВ MOSQUITO MAGNET PATRIOT 

    Тисячі мертвих комарів


    • Площа покриття до 4000 м2 Вага 14,5 кг
    • Працює від мережі низьковольтної напруги в 12 вольт
    • Сітка, що легко замінюється
    • Виконаний із високоякісного пластику
    • Працює в будь-яку погоду, цілодобово Проста 3-ступінчаста збірка

     

     

    Специфікація моделі Patriot PLUS

    • Цей зручний прилад має всі необхідні функції для того, щоб забезпечити вам надійний захист від комах, що кусають, протягом усього сезону.
    • Пристрій чудово підходить для захисту від комарів територій на узбережжі та в північному регіоні.
    • Mosquito Magnet Patriot ефективно приваблює і ловить комарів та інших комах, що кусають, таких як мошки, чорні мухи.
    • Ефективність приладу доведена 18-річними дослідженнями.
    • Запатентована технологія Counterflow виробляє вуглекислоту, тепло та вологу для залучення комарів.
    • Прилад забезпечує надійний захист від комарів дворів площею від 4000 до 4500 м2 (40-45 соток).
    • Пристрій швидко вмикається і відразу починає працювати. Оптимальні результати досягаються, якщо він працює цілодобово.
    • Mosquito Magnet Patriot Plus працює без запаху та шуму.
    • Збірка складається з 3 етапів. Пристрій має 10 метровий дріт, газонні кліпси.
    • Надійна конструкція дозволяє йому працювати за будь-якої погоди.
    • Спеціальна сітка, що легко встановлюється, захищає від комарів і запобігає їх появі.
    • Для стійкості конструкції її основа має форму саней.
  • Комари та інші комахи, що кусають, визначають місцезнаходження людини по видихуваній ним двоокису вуглецю (СО2). На ближчій відстані комарів притягують запахи малого радіусу дії, наприклад, запах шкіри людини, яку комар збирається вкусити. Mosquito Magnet імітує дихання людини - в ній, на основі запатентованої технології реакції каталізації, пропан перетворюється на СО2, а в якості залучача використовуються запатентовані атрактанти малого радіусу дії.

    Таким чином, комарі та інші комахи, що залучаються С02 і атрактантами, летять на Mosquito Magnet. Коли комахи досягають пастки, вони всмоктуються, як у пилосос, сітку, конструкція якої виконана за запатентованою технологією Counter Flow. Там вони зневоднюються та гинуть протягом доби.

    Деякі факти про Masquito Magnet.

    • Миттєва робота. Поки ви встановлюватимете установку на ділянці вона вже почне ловити комарів. За добу за високої концентрації комарів ви зможете наловити до 1500 комарів і мошок. У середньому цей показник близько 500 особин (жменя) на добу комарів.
    • Накопичувальний ефект. Повністю очистити заявлену площу від комарів потрібно 2-4 тижні. Залежно від напрямів вітру, погоди, ступеня зараженості ділянки комарами місця установки MosquitoMaget. info: комарі комахи, що не мігрують. Очистивши від комарів свою ділянку нові комари не з'являтимуться. Також не полетять комарі з усього району, т.к. на відстані 40 метрів від установки концентрація суміші, що приманює, падає до 0. І комарі і мошки її не відчувають.
    • Безпека. На відміну від фумігаторів, прилад не випромінює шкідливих речовин навіть для комарів, див. «як це працює». 
    • Безшумність. Вентилятор великого діаметра, швидкість його обертання не висока. Робота безшумна. Інших рухомих частин у пастці для комарів немає.
    • Без запаху. Для людини запах приманки відчутний з відстань до 1 метра. Запах цілком приємний, грибний.
    • Обслуговування. Обслуговувати антикомарину установку необхідно 1 раз на 21 день. Через такий термін почне падати ефективність таблетки, 27 літрів пропану вистачить на 21 день із запасом, т.к. «штатний» американський балон має меншу ємність (22 літри), а витрата газу «підігнаний» під їхній балон. Ми рекомендуємо міняти балон та таблетку з приманкою одночасно. Після заміни балона продуйте систему від нагару та сажі картриджем швидкого очищення. Операції з обслуговування вкрай прості, з ними впорається будь-яка людина.
    • Дизайн. Установка виглядає незвичайно, футуристично. Здатна прикрасити будь-яку ділянку чи навпаки виглядати непомітно. Ми рекомендуємо придбати чохол для балона «Пропан 27», з ним вуличний знищувач комарів виглядає привабливіше.
  • Octenol

    Octenol

    Ціна: 1800 грн.

    Octenol (1-octen-3-ol) є натуральним побічним продуктом, що виділяється в процесі життєдіяльності рослин та деяких тварин, типу волів та корів, що поїдають велику кількість рослинної їжі.

    Octenol необхідно змінювати через 21 день.

    Докладніше


    Картриджи быстрой очистки

    Картридж швидкого очищення

    Ціна: 200 грн.

    Підходить для всіх моделем Mosquito Magnet.

    Використовуеться для очистки каналів подачі газу.

    Забруднення цих каналів може порушити рівномірну подачу газу в установку з балона.

    Докладніше


    Баллон 27 литров

    Балон 27 літрів

    Ціна: 5000 грн.

    Газовий балон ємністю 27 л виробництва. Виробництво газових балонів сертифіковане на відповідність вимогам стандарту якості ISO 9001.

    Докладніше


    Сетка для Patriot

    Сітка для Patriot

    Ціна: 800 грн.

    Для моделей "Defender", "Patriot"

    Почніть кожен сезон із нової сітки.

    Чистити сітку кожен 21 день або за потребою у розпал сезону.

    Докладніше


    Кришечка

    Кришечка

    Ціна: 200 грн.

    Підходит на установки:

    • Independence
    • Executive
    • Patriot
    • Liberty Plus

    Переходник

    Перехідник

    Ціна: 600 грн.

    Перехідник для таких установок:

    • Independence
    • Executive
    • Patriot Plus

    Чехол на баллон

    Чохол на балон

    Ціна: 200 грн.

    Чохол на балон 27 літрів.

    Матеріал плащівка з фіксаторами - затяжками у верхній та нижній частині виробу

    Підходить лише для балона 27 літрів.


    Адаптация

    Адаптація установок Mosquito Magnet и SkeeterVac

    Ціна: 0 грн.

    Всі пастки для комарів Mosquito Magnet та SkeeterVac, придбані у нас, адаптовані виробником для використання в Україні.

    Ми пропонуємо адаптацію американських установок під наші стандарти.

    Ви можете бути впевнені в тому, що Вам не доведеться шукати перехідник для підключення до газового балона або використовувати більш витончений спосіб підключення комаролівок. Установку буде повністю адаптовано виробником для підключення до українського газового обладнання (ГОСТ 15860-84). Ціну дізнавайтеся у менеджера. 

  • Наша компанія виконує гарантійні зобов'язання в рамках Закону України «Про Захист прав споживачів». Якщо протягом двох тижнів з моменту отримання товару ви виявите, що товар несправний, ми змінюємо товар на новий.

    Ми не беремо товар на ремонт до сервісного центру, ми просто змінюємо товар. У випадку, якщо придбаний у нас товар вийшов з ладу через 2 тижні, але в межах гарантійного терміну, ми беремо його в ремонт. Відповідно до гарантійних зобов'язань, ремонт товару протягом гарантійного строку, зазначеного в документах, здійснюється безкоштовно.

    Претензії щодо гарантійного ремонту не приймаються за умови:

    • Наявність механічних пошкоджень
    • Порушення правил експлуатації
    • Відсутність документів, що підтверджують, що товар купили саме у нас.
  • Mosquito Magnet Patriot

Знищувач комарів Mosquito Magnet Patriot PLUS без шуму, без запаху, забезпечує 24-годинний захист від комарів, мошок та інших комах, що кусають. Ця установка ідеально підходить для стандартного двору, патіо чи саду. Діє у будь-яку погоду. Гідність Mosquito Magnet - це проста 3-ступінчаста збірка, що не вимагає застосування інструментів.

Також застосовується запатентована технологія Counter Flow, заснована на більш ніж десятирічному вивченні комарів Американською біофізичною корпорацією. Відділення для додавання атрактанту розташоване в трубі двоокису вуглецю (СО2).

 

 

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua