SkeeterVac SVE6211

Знищувач комарів

 5999 грн.  

У комплект входить лише установка

  • Раді вам представити нову установку малого охоплення SkeeterVac SVE6211.

    Площа покриття: до 20 соток

    Особливості:

    1. Електричний, легка система установки

    2. Без хімії

    3. Тихий і непомітний на задньому дворі

    7 факторів заманювання комарів:

    1. Ультрафіолетове світло

    2. TiO2 (Титан Деоксид)

    3. Спеціальна сітка

    4. Тепло

    5. Хвильовий купол

    6. Потужний вентилятор

    7. Технологія TacTrap

    Пастка ловить усі види комарів, мух, мошок та ін.

    Має працювати весь день для швидкого скорочення популяції комарів.

    Просте складання, не вимагає жодних інструментів.

  • Розміри: 26.4 Х 43,1 см.

     

  • Комари та інші комахи, що кусають, визначають місцезнаходження людини по видихуваній ним двоокису вуглецю (СО2). На ближчій відстані комарів притягують запахи малого радіусу дії, наприклад, запах шкіри людини, яку комар збирається вкусити.

    Skeeter Vac імітує дихання людини - в ньому, на основі запатентованої технології реакції каталізації, пропан перетворюється на СО2, а як залучник використовуються запатентовані атрактанти малого радіусу дії.

    Так само як приманку використовується імітація руху. До того ж по контуру Skeeter Vac знаходиться липка стрічка, яка додатково ловить комарів.

    Таким чином, комарі та інші комахи, що залучаються С02 і атрактантами, летять на Skeeter Vac. Коли комахи досягають пастки, вони всмоктуються, як у пилосос, сітку. Там вони зневоднюються та гинуть протягом доби.

    Конструкція Skeeter Vac працює без шуму та запаху. Розміщена у потрібному місці двору, вона починає діяти миттєво. Помітні результати досягаються за 7-10 днів. Для того щоб значно зменшити популяцію комах, що кусають, потрібно 4-6 тижнів.

    Дія пастки Skeeter Vac націлена виключно на комарів, чорних мух і кусаючих мошок, а не на корисних комах, таких як бджоли, метелики.

  • SV Octenol

    SV Octenol

    Ціна: 1800 грн.

    Аттрактант для установок SkeeterVac.

    Ресурс картриджа: вистачає на 30 - 50 діб цілодобового використання, в залежності від рівня регулювання розпилення.

    Докладніше


    SVE Лента

    SVE Лента

    Цена: 1000 грн.

    2 в упаковке. Сменные ленты Tac для электрической ловушки для насекомых Skeeter Vac Bite Guard. Липкая бумага собирает комаров-мух, большинство летающих насекомых. Только для использования с ловушками для насекомых SkeeterVac Electric. Не подходит для моделей Skeeter Vac Propane Powered.

    Докладніше


    УФ-лампа

    SVE Стрічка

    Ціна: 1000 грн.

    2 в упаковці. Змінні стрічки Tac для електричної пастки для комах Skeeter Vac Bite Guard. Липкий папір збирає комарів-мух, більшість комах, що літають. Тільки для використання з пастками для комах SkeeterVac Electric. Не підходить для моделей Skeeter Vac Propane Powered.

    Докладніше

  • Наша компания выполняет гарантийные обязательства строго в рамках Закона Украины «О Защите прав потребителей». Если в течении двух недель с моменты получения товара вы обнаружите что товар не исправен, мы меняем товар на новый.

    Мы не берем товар на ремонт в сервисный центр, мы просто меняем товар. В случае, если приобретенный у нас товар вышел из строя по прошествии 2 недель, но в пределах гарантийного срока, мы берем его в ремонт. В соответствии с гарантийными обязательствами, ремонт товара в течении гарантийного срока, обозначенного в документах, осуществляется бесплатно.

    Претензии по гарантийному ремонту не принимаются при:

    • Наличии механических повреждений
    • Нарушении правил эксплуатации
    • Отсутствии документов, подтверждающих, что товар был куплен именно у нас.

Прилад гарантує вам абсолютно безшумне знищення комарів, його використання не завдасть незручностей людей, що знаходяться неподалік. Більш того, знищувач комарів SkeeterVac не виділяє запахів, які може відчути людина. Вуглекислий газ приладом виділяється з допомогою TiO2. Знищувач комарів можна застосовувати в будь-якій місцевості - так далеко від дому, як ви захочете.

Прилад оснащений системою живлення, яка забезпечує безперервну автономну роботу протягом декількох тижнів. Знищувач комарів SkeeterVac простий у монтажі та використанні. Після покупки зібрати його зможе будь-яка людина навіть без інструментів.

 

 

DynoTrap

DynoTrap XL

 

Докладніше

Mosquito Magnet

Patriot Plus

 

Докладніше

Dynatrap

DT1050

 

Докладніше

Наші контакти

(067) 597-7751
(063) 597-7751
Email: office@komar.com.ua

Komar.com.ua